

ATTACHMENT & SHAME PROVISIONAL PROGRAMME

- 10.30 am Welcome and Technical Tips from Jeremy
- 10.35 am Meet your Buddy Group
- 10.40 am Session 1: The Origins of Shame
- 11.05 am Buddy Groups (15 mins)
- 11.20 am Break (10 mins)
- 11.30 am Working with the Client Core Needs
- 11.40 am Session 2: Shame and Attachment The Feeling of Shame
- 12.15 pm Buddy Group (15 mins)
- 12.30 pm Break (10 mins)
- 12.40 pm Any Questions?
 - 1.00 pm Lunch
 - 1.45 pm Session 3: The Lens of Shame

Attackments

- 2.10 pm Buddy Group (15 mins)
- 2.25 pm Break (5 mins)
- 2.30 pm Sesson 4: Rupture and Repair
- 2.50 pm Any Questions?
- 3.05 pm Say goodbye to your Buddy Group
- 3.10 pm Deep Release Updates
- 3.15 pm Finish