

CREATIVE SUPERVISION PROGRAMME (may well change!)

Work in 3s

Work in 2s or 3s

- 09.30am Welcome technical tips from Jeremy
- 09.35am How today will run

09.40am <u>Session 1</u>: Drawing the Client as a Bird

- $\circ \quad \text{Introduction} \quad$
- Create your drawings
- 09.55am Demonstration
- 10.10am Time to Practise (15 mins)
- 10.25am Break (5 mins)

10.30am <u>Session 2</u>: Using the Wheel of Life in Supervision

- Introduction
- Create the Client Wheel
- 11.11am Time to Practise (15 mins)
- 11.25am Break (15 mins)
- 11.40am Any Questions or Comments?

11.50am <u>Session 3</u>: Ghosts and Stakeholders

- Introduction
- Demonstration using nesting dolls
- Alternatives to use
- 12.05pm Break (5 mins)
- 12.10pm Session 4: Working with Blob Pictures
 - o Introduction
 - Choose a Blob picture and explore where your clients are
- 12.20pm Time to Practise (15 mins) Work in 2s or 3s
- 12.35pm 5 minute break
- 12.40pm Any Questions or Comments?
- 12.50pm Sharing pictures from the day
- 12.57pm Updates and Information
- 1.00pm Finish