

## INTRODUCTION TO WORKING WITH IN-WOMB AND BIRTH TRAUMA FOR COUNSELLORS PROGRAMME (may change!)

9.30am	Welcome – technical tips from Jeremy
9.35am	Meet your Buddy Group
9.40am	Session 1
	Influences, Personalities, Experiments
	Deep Release Weekends
	The First 1000 days
	Stages in the Womb
10.10am	Buddy Group (15 mins)
10.25am	Break (10 mins)
10.35am	Session 2
	The In Womb Journey Part 1
10.55am	Any Questions?
11.05am	Session 3
	The In Womb Journey Part 2
11.25am	Buddy Group Discussion (15 mins)
11.40am	Break (10 mins)
11.50am	Session 4
	The Therapy
	Working in the deep places
12.10am	Buddy Group Discussion (15 mins)
12.25am	Break (10 mins)
12.35am	Any Questions?
12.45am	Session 5
	Final Thoughts
12.55am	Resources and Information
1.00pm	Finish