

MAKING THE MOST OF SUPERVISION SATURDAY 3RD DECEMBER 2022 PROGRAMME (subject to change)

09.30 am	Welcome and technical tips from Jeremy
09.35am	Meet your Buddies
09.40am	Session 1
	Developing the client – Developing the Counsellor
10.10am	Buddy Group Discussion (15 mins)
10.25am	Session 2
	First Encounters
10.40am	Break (5 mins)
10.45am	Any Questions?
10.55am	Time for a Blob! Creative Exercise
11.10am	Buddy Group Discussion (15 mins)
11.25am	Break (10 mins)
11.35am	Session 3
	Something Fishy! Creative Exercise
12.05pm	Break (5 mins)
12.10pm	Session 4
	Breathing Life into Supervision
12.25pm	Buddy Group Discussion (15 mins)
12.40pm	Any Questions?
12.50pm	Say goodbye to Buddies (exchange details if required
12.55pm	Updates, Resources and Information
13.00pm	Finish