

## INTRODUCTION TO WORKING WITH LOW SELF-WORTH AND IMPOSTER SYNDROME PROGRAMME

9.30am	Welcome – technical tips from Jeremy
9.35am	Meet your Buddy Group (5 mins)
9.40am	Session 1 (25 mins)
	Wearing a mask
	Origins of low self-worth
10.05am	Buddy Group (15 mins)
10.20am	Break (5 mins)
10.25am	Session 2 (25 mins)
	Imposter Syndrome
	Who experiences it?
10.50am	Buddy Group (15 mins)
11.05am	Break (10 mins)
11.15am	Comments & Questions
11.25am	Session 3 (25 mins)
	Shame
	5 Types of Imposters
	Tall Poppy Syndrome
11.50am	Break (5 mins)
11.55am	Session 4 (25 mins)
	Ways of working with Imposter Syndrome
12.20pm	Buddy Group (15 mins)
12.35pm	Comments & Questions
12.45pm	Buddy Group - say goodbye, exchange details if required (10 mins)
12.55pm	Updates, Information and Finish