

## INTRODUCTION TO WORKING WITH BUILDING BOUNDARIES, BREAKING BARRIERS PROGRAMME

9.30am Welcome – technical tips from Jeremy

9.35am Meet your Buddy Group (5 mins)

9.40am Session 1 (25 mins)

The need for Boundaries
The Counselling Space
Interview with Mareile

10.05am Buddy Group (15 mins)

10.20am Break (5 mins)

**10.25am** Session 2 (25 mins)

Attachment Dynamics
Boundaries and Trauma

**Boundaries and Pashminas** 

10.50am Buddy Group (15 mins)

11.05am Break (10 mins)

11.15am Comments and Questions

11.25am Session 3 (25 mins)

Boundaries and Barriers in the Counselling Process

The Healing Power of Touch

11.50am Buddy Group (15 mins)

12.05pm Break (5 mins)

**12.10pm** Session 4 (15 mins)

Rupture and Repair Working Creatively

Where have you got to?

12.25pm Buddy Group (15 mins)

**12.40pm** Comments and Questions

12.50pm Say goodbye to your Buddy Group (5 mins)

Exchange details if required

12.55pm Information and Updates from Deep Release

13.00pm Finish