

## WORKING WITH ERIKSONS LIFE STAGES : PROGRAMME

- 9.30am Welcome technical tips from Jeremy
- 9.35am Meet your Buddy Group (5 mins)
- 9.40am <u>Session 1</u> (25 mins) Who was Erik Erikson? Erikson's Life Stages and Virtues
- 10.05am Buddy Group (15 mins)
- **10.20am** <u>Session 2</u> (30 mins) Using the timeline Demonstration
- 10.50am Break (5 mins)
- **10.55am** Comments and Questions
- **11.05am** Session 3 (25 mins) Completing the Timeline Creating your own Timeline
- 11.30am Buddy Group (15 mins)
- 11.45am Break (5 mins)
- **11.50am** Comments and Questions
- **12.00pm** Session 4 (25 mins) Working with Photos The Vertical Timeline
- 12.25pm Buddy Group (15 mins)
- 12.40pm Comments and Questions
- 12.50pm Say goodbye to your Buddy Group (5 mins) Exchange details if required
- 12.55pm Information and Updates from Deep Release
- 13.00pm Finish