

WORKING CREATIVELY WITH ASPECTS OF SELF PROGRAMME

- 09.30am Welcome technical tips from Jeremy
- 09.35am Meet your Buddy Group (5 mins)
- 09.40am <u>Session 1</u> (30 mins)

Freud, Berne, Jung, Perls, Rogers Drivers and Self Talk

The Roles Played in Families Cards

- 10.10am Buddy Group (15 mins)
- 10.25am Break (5 mins)
- 10.30am Session 2 (20 mins) Working with Dolls and Figures Working with Pictures
- 10.50am Buddy Group (15 mins)
- 11.05pm Break (10 mins)
- 11.15am Any Questions?
- **11.25am** Session 3 (30 mins) Family Systems Working with Fairy Tales
- 11.55pm Break (5 mins)
- **12.00pm** Session 4 (20 mins) Working with Trauma and Dissociation
- 12.20am Buddy Group (15 mins)
- 12.35pm Any Questions?
- 12.45pm Say Goodbye to Buddy Groups
- 12.50pm Final Thoughts and Resources
- 13.00pm Finish