

MANAGING MYSELF – MAXIMISING MY PRACTICE PROGRAMME (SUBJECT TO CHANGE)

| 09.30am | Welcome – technical tips from Jeremy |
|---------|---|
| 09.35am | Meet your Buddy Group (5 mins) |
| 09.40am | Session 1 : Stress and The Wheel of Life |
| 09.55am | Demonstration – Mary |
| 10.00am | Practical Exercise: Your own Wheel of Life |
| 10.05am | Buddy Groups (15 mins) |
| 10.20am | Break (5 mins) |
| 10.25am | Session 2 : Maximising My Practice |
| 10.45am | Buddy Groups (15 mins) |
| 11.00am | Break (5 mins) |
| 11.05am | Comments and Questions (10 mins) |
| 11.15am | Session 3 : Manging My Emotions |
| 11.30am | Session 4a: Managing Time, Managing Change |
| | Video – Self Management |
| 11.50am | Break (5 mins) |
| 11.55am | Session 4b : Managing Time, Managing Change |
| | including interview with Masha |
| 12.15pm | Buddy Groups |
| 12.30pm | Comments and Questions |
| 12.40pm | Session 5 : Maximising the Future |
| 12.50pm | Say Goodbye to your Buddy Group |
| 12.55pm | Resources and Information |
| 13.00pm | Finish |