

Neuroscience – the Mysteries of the Mind PROGRAMME (SUBJECT TO CHANGE)

09.30am	Welcome – technical tips from Jeremy
09.35am	Meet your Buddy Group (5 mins)
09.40am	Session 1 – The Amazing Power of the Brain
09.50am	Session 2 - Taking a look at Neurodiversity
10.30am	Buddy Group Session 1 (15 mins)
10.45am	Break (5 mins)
10.50am	Session 3 – Taking a look at Hallucinogens
10.55am	Session 4 – Taking a look at EMDR
11.10am	Session 4 – Taking a look at EFT
11.15am	Buddy Group Session 2 (15 mins)
11.30am	Break (10 mins)
11.40am	Comments and Questions (10 mins)
11.50pm	Session 4 – Taking a look at Neurofeedback
12.05pm	Session 5 – Taking a look at Al
12.15pm	Buddy Group Session 3 (15 mins)
12.30pm	Comments and Questions (10 mins)
12.40pm	Buddy Group Session 4 (5 mins to say goodbye
12.55pm	Resources and Information
12 00nm	Einich