

## Taming the Inner Critic PROGRAMME (subject to change)

| 09.30am | Welcome – technical tips from Jeremy         |
|---------|--|
| 09.35am | Meet your Buddy Group Session 1 (5 mins)     |
| 09.40am | Session 1                                    |
|         | What is an Inner Critic?                     |
|         | Kay's Story                                  |
| 10.00am | Your turn!                                   |
| 10.10am | Buddy Group Session 2 (15 mins)              |
| 10.25am | Break (5 mins)                               |
| 10.30am | Session 2                                    |
|         | Internal Family Systems                      |
| 10.40am | Working with Nesting Dolls                   |
| 10.50am | Break (5 mins)                               |
| 10.55am | Comments and Questions                       |
| 11.05am | Session 3                                    |
|         | Jackie's Story                               |
| 11.15am | Approaches to Working with the Inner Critic  |
| 11.30am | Buddy Group Session 3 (15 mins)              |
| 11.45am | Session 4                                    |
|         | Working with Animals                         |
| 11.50am | Break (5 mins)                               |
| 11.55am | Working with Clay                            |
| 12.05pm | Your turn!                                   |
| 12.15pm | Buddy Group Session 4 (15 mins)              |
| 12.30pm | Session 5                                    |
|         | The Counsellor-Client Relationship           |
| 12.40pm | Comments and Questions                       |
| 12.50pm | Say Goodbye - Buddy Group Session 5 (5 mins) |
| 12.55pm | Resources and Information                    |
| 13.00pm | Finish                                       |