

## **PSYCHOEDUCATION IN COUNSELLING**

## PROGRAMME (Subject to change)

Friday 15<sup>th</sup> March 2024

09.30am	Welcome and technical tips from Jeremy
09.35am	Meet your Buddy Group members
09.40am	Session 1: The Wheel of Life
	Begin your own Wheel of Life
	The Wheel of Life online
<b>10.00</b> am	Buddy Group Discussion 1 (10 mins)
10.10am	Session 2: Cycles of Development
	Begin your own Erikson's Life Stages
	Erikson's Life Stages online
10.35am	In Womb Cycles and Attachment
10.45am	<b>Buddy Group Discussion 2 (10 mins)</b>
10.55am	Break (5 mins)
11.00am	Questions and Comments
11.10am	Session 3: The in-Out Model
	The In-Out Model online
11.30am	Buddy Group Discussion 3 (10 mins)
11.40am	Break (5 mins)
11.45am	Session 4: Relationships – the Interface
12.05pm	Buddy Group Discussion 4 (10 mins)
12.15pm	Session 5: Using the Cards – face to face and online
12.35pm	Questions and Comments
12.45pm	Buddy Group 4
	What is your takeaway from today?
	Say Goodbye (exchange details if you'd like to)
12.55pm	Resources and Updates
13.00pm	Finish