

## WORKING WITH LOSS AND GRIEF PROGRAMME

Wednesday 17<sup>th</sup> April 2024 9.30am – 1.00pm

09.30am	Welcome & technical tips from Jeremy
09.35am	Meet your Buddies (5 mins)
09.40am	Loss and Grief in history
	Models of Grief Work
09.55am	Jenny's Story
10.05am	Continuing Bonds
	Dual Process Model
	Attachment Styles
10.20am	<b>Buddy Group Discussion (15mins)</b>
10.35am	Break (5 mins)
10.40am	Comments and Questions
10.50am	3 Stories of Loss
11.05am	Ambiguous Loss – Researched by Katy
11.30am	Buddy Group Discussion (15 mins)
11.45am	Break (10 mins)
11.55am	Comments and Questions
12.05pm	Regina's story
12.15pm	Interventions
	Taking Care of Ourselves
12.35pm	Break (5 mins)
12.40pm	Comments and Questions
12.50pm	Say goodbye to Buddies (share contact info if required)
12.55pm	Updates and Information
13.00pm	Finish