

## CREATIVE SUPERVISION PROGRAMME (subject to change) Monday 10<sup>th</sup> June 2024 9.30am – 1.00pm

09.30am	Welcome & technical tips from Jeremy
09.35am	Meet your Buddies (5 mins)
09.40am	Session 1: Stages of Supervisee Development
	THE NOVICE
	Draw your client as a bird
10.10am	Buddy Group Discussion 1 (15 mins)
10.25am	Break (5 mins)
10.30am	Comments, Questions and share your work!
10.40am	Session 2: Stages of Supervisee Development
	THE APPRENTICE
	Record Keeping Wheel
10.50am	Role Play the Client : Freeze Frame
11.15am	Buddy Group Discussion 2 (15 mins)
11.30am	Break (10 mins)
11.40am	Session 3: Stages of Supervisee Development
	THE SKILLED WORKER
	Using Blob Bound
12.00noon	Buddy Group Discussion 3 (15 mins)
12.15pm	Break (5 mins)
12.20pm	
TEIEOPIII	Comments, Questions and share your work!
12.30am	Session 4: Stages of Supervisee Development
•	
•	Session 4: Stages of Supervisee Development
12.30am	Session 4: Stages of Supervisee Development THE SPECIALIST
<b>12.30am</b> 12.40pm	Session 4: Stages of Supervisee Development THE SPECIALIST Comments and Questions