

## WHEN FATHERS WOUND PROGRAMME (subject to change) Saturday 29<sup>th</sup> June 2024 9.30am – 1.00pm

09.30am	Welcome & technical tips from Jeremy
09.35am	Meet your Buddies (5 mins)
09.40am	Session 1: The Effect of my Father in Childhood
10.00am	Victoria's Story
10.10am	Buddy Group Discussion 1 (15 mins)
10.25am	Break (5 mins)
10.30am	Session 2: Absent Fathers
	Chris's Story
	Reenacting the Father Wound
11.00am	Buddy Group Discussion 2 (15 mins)
11.15am	Break (5 mins)
11.20pm	Comments and Questions
11.30am	Session 3: Working for my Father's Love
	The Abusive Father
	The Effect of my Father in Adolescence
	Natalie's Story
	The Effect of my Father in Adulthood / Now
12.00pm	Buddy Group Discussion 3 (15 mins)
12.15am	Break (5 mins)
12.20am	Session 3: Taking it to Therapy
	Holding on – Letting Go
12.40pm	Comments and Questions
12.50pm	Say goodbye to Buddies (share contact info) (5 mins)
12.55pm	Updates and Information
13.00pm	Finish