

INTRODUCTION TO WORKING WITH IN-WOMB AND BIRTH TRAUMA FOR COUNSELLORS PROGRAMME (may change!)

- 9.30am Welcome technical tips from Jeremy
- 9.35am Meet your Buddy Group

9.40am Session 1

Influences, Personalities, Experiments Deep Release Weekends The First 1000 days Womb Cycles

- 10.05am Buddy Group (15 mins)
- 10.20am Break (5 mins)
- 10.25am Session 2 The In Womb Journey to 21 weeks
- 10.40am Reflection Time
- **10.45am** Session 3 Development in the Womb Frank Lake's Classification of Responses
- 11.05am Break (10 mins)
- 11.15am Comments and Questions (10 mins)
- 11.25am Session 4 Birth Trauma
- 11.40am Reflection Time
- **11.45am** Session 5 The Therapy Web App, plus working on own timeline Brain Anatomy Working in the depths
- 12.20pm Buddy Group Discussion (15 mins)
- 12.35pm Break (5 mins)
- 12.40pm Comments and Questions (10 mins)
- 12.50am Say Goodbye to Buddies
- 12.55pm Resources and Information
- 1.00pm Finish