

WORKING CREATIVELY WITH NESTING DOLLS IN COUNSELLING PROGRAMME (may change!)

9.30am Welcome – technical tips from Jeremy

9.35am Meet your Buddy Group (5 mins)

9.40am Session 1

The Beginnings

Working with Plain nesting dolls – down through the layers

10.00am Demonstration: Hazel

10.15am Buddy Group (15 mins)

10.30am Break (10 mins)

10.40am Session 2

Building a collection of nesting dolls

Working with Aspects of Self Demonstration: Jeremy Who is hiding inside?

11.05am Buddy Group (15 mins)

11.20am Break (10 mins)

11.30am Comments and Questions

11.40am Session 3

Working with Emotions

Cultural issues

Demonstration: Hazel

12.10am Buddy Group (15 mins)

12.25am Break (10 mins)

12.35pm Comments and Questions (10 mins)

12.45am Say Goodbye to Buddies (5 mins)

12.50pm Resources and Information

1.00pm Finish