

POWERFUL PERSONALITIES

Wednesday 19th March 2024 PROGRAMME

09.30am	Welcome and Introductions			
09.35am	Session 1: The Background			
09.55am	Meet your Buddies – 5 mins			
10.00am	Session 2: Extravert and Introvert			
	Self-Assessment			
10.25am	Buddy Group – 15 mins			
10.40am	Break – 5 mins			
10.45am	Session 3: Intuition and Sensing			
	Self-Assessment			
11.05am	Buddy Group – 15 mins			
11.30am	Break – 5 mins			
11.35am	Questions and Comments			
11.45am	Session 4: Thinking and Feeling			
	Self-Assessment			
12.05pm	Buddy Group – 15 mins			
12.20pm	Break – 5 mins			
12.25pm	Session 5: Judging and Perceiving			
	Self-Assessment			
12.40pm	Questions			
12.50pm	Buddy Group – 5 mins – Say Goodbye			
12.55pm	Resources			