

## ATTACHMENT & SHAME : PROGRAMME

- 09.30am Welcome and Introductions
- 09.35am Meet your Buddies 5 mins
- 09.40am Session 1: THE ORIGINS OF ATTACHMENT & SHAME
- 10.05am Buddy Group 15 mins
- 10.20am Break 5 mins
- 10.25am Session 2: GUILT AND SHAME
- 10.40am Angie: Shame using nesting dolls & sand tray
- 10.50am Buddy Group 15 mins
- 11.05am Break 10 mins
- 11.15am Questions and Comments
- 11.25am Session 3: ATTACHMENT, SHAME AND GROUPS
- 11.40am Session 4: ATTACHMENT, SHAME AND HIDING
- 11.55pm Buddy Group 15mins
- 12.10pm Break 5 mins
- **12.15pm Session 5: IN THE COUNSELLING ROOM** Questionnaire
- 12.25pm Bringing Shame into the light
- 12.35pm Questions and Comments
- 12.45pm Say Goodbye to Buddies 5 mins
- 12.55pm Resources
- 13.00pm Finish