

## RELEASING BLOCKED EMOTIONS Programme

- 09.30am Welcome and Introductions
- 09.35am Session 1: WHAT ARE EMOTIONS AND WHY DO THEY GET BLOCKED?
- 09.50am Meet Your Buddy Group 1 10 mins
- 10.00am Session 2: A BIT OF NEUROSCIENCE
- 10.20am Buddy Group 2 15 mins
- 10.35am Break 5 mins
- 10.40am Session 3: DEFENCES AND LAYERS
- 11.00am Buddy Group 3 15 mins
- 11.15am Break 10 mins
- 11.25am Questions, Comments and Discussion
- 11.35am Session 4: THE GESTALT CYCLE OF AWARENESS Katy's Story
- 11.55am Session 5: WORKING WITH THE BODY
- 12.10pm Session 6: WORKING WITH SOUND
- 12.20pm Buddy Group 15 mins
- 12.35pm Questions, Comments and Discussion
- 12.45pm Say Goodbye to Buddies 5 mins
- 12.50pm Resources
- 13.00pm Finish