The Scapegoat & the Golden Child: Healing the Wounds of Family Blame & Favouritism with Katy Bodman & Friends Fri June 27 09:30 - 13:00

Time	Session
09:30 - 09:40	Welcome & Introduction to Katy, Sue, Morag and Alex
09:40 - 09:45	Buddy Group Introductions (Breakout Rooms)
09:45 - 10:10	Topic 1a: The Scapegoat & PCT
10:10 – 10:15	Topic 1b: The Misfit
10:15 - 10:30	Buddy Group Discussion (15 min) Exploring scapegoat/misfit in own life and client work
10:30 - 10:45	Question, discussion and response (15 min)
10:45 - 10:55	BREAK (10 min)
10:55 - 11:15	Topic 2: The Golden Child/Favourite/Preferred
11:15 - 11:30	Buddy Group Discussion (15 min) Exploring the golden child role – own role, sibling relationships, work relationships etc.
11:30 - 11:45	Question, discussion and response
11:45 - 11:50	BREAK (5 min)
11:50 - 12:30	Topic 3: Meeting the experience of the other – creative drawing where Katy, Sue & Morag facilitate one another
12:30 - 12:40	Final Buddy Group: Client work, Goodbyes & Takeaways (10 min) Say goodbye to one another Come back and give feedback ask Questions, comments
12:40 - 12:50	Open Question and Response, Final Reflections Wrap-up discussion, space for any final questions.
12:50 - 13:00	Resources & Closing Sharing links, materials, resources